A Room with a View

pendle

We have nothing against the Leeds Liverpool Canal, but after three years with that as the main focus of the view from our office, we felt it was time for a change of scene. So in January, we uprooted and moved lock, stock and barrel into our new office.

OK, it’s only downstairs from the old one, but we now have a view which takes us out over Burnley’s thriving business neighbourhood to the ever changing Pendle countryside.

Pure inspiration for a creative business like ours!

The new office is otherwise not a lot different to the old one, just a little larger, which means we can spread ourselves out a bit more, making the office layout that bit more efficient – and comfortable.

If you haven’t already visited the new R52 headquarters, feel free to drop in, we’ll put the kettle on! Watch out for our next email to see the office once it’s all decorated!

Related Posts

Loading...